Įrengtas Telšių miesto centrinio stadiono apšvietimas

News: Autonomy , 2024-05-07 08:04
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Telšių rajono savivaldybė baigė įgyvendinti projektą „Telšių miesto centrinio stadiono apšvietimo įrengimas“. Bendra projekto vertė – 514 841,65 Eur, iš jų: 450 000 Eur Sporto rėmimo fondo lėšos, 64 841,65 Eur – Savivaldybės biudžeto lėšos.

Iki šiol Telšių miesto stadione sportinės veiklos buvo galimos tik šviesiu paros metu. Apšvietimo infrastruktūros trūkumas apribojo galimybes organizuoti renginius, sporto varžybas, turnyrus, kurie galėtų vykti ilgesnį laiką (ir tamsiu paros metu).

Įgyvendinant projektą Telšių miesto centriniame stadione buvo įrengtos keturios visiškai sukomplektuotos (su apšvietimo prožektoriais) apšvietimo bokštų atramos. „Žemaitijos sostinė dabar turi ne tik aukštos kokybės, sutvarkytą, bet ir ilgesnį laiką veikiantį stadioną. Gyventojai, sporto bendruomenės nariai šia sporto infrastruktūra nuo šiol galės naudotis žymiai ilgesnį paros laiką – nuo 6 val. ryto iki 22 val. vakaro. O tai reiškia daugiau sportinių varžybų, rungtynių treniruočių“, – teigia Telšių rajono savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėja Šarūnė Žebrauskaitė – Lekavičienė.


šaltinis: https://telsiai.lt/naujienos/irengtas-telsiu-miesto-centrinio-stadiono-apsvietimas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN