Globos centras žengia į 5-uosius veiklos metus (Mažeikiai)

Naujienos: Savivalda , 2022-07-02 04:32
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Birželio 30 d., ketvirtadienį, Mažeikių rajono šeimos ir vaiko gerovės centro Globos centras šventė 4-ąjį gimtadienį. Šventinė diena subūrė daugiau nei pusšimtį globėjų ir vaikų, svečių. Centro gimtadienio šventė – tai vienas iš Globėjų savaitės renginių.

Globos centro darbuotojus ir globėjus sveikino ir už atsidavimą vaikams dėkojo Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) mero pavaduotoja Rūta Matulaitienė, Savivaldybės tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė Kristina Sereikienė, Savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus atstovės, kiti svečiai.

Centro lauko erdvę papuošė dailės pedagogo Aleksandro Novak vadovaujamos dailės studijos mokinių keramikinių glazūruotų skulptūrų paroda.

Šiuo metu rajone yra 69 šeimos, su kuriomis dirba Globos centro specialistai. Šeimose globojami 94 vaikai, tarp ir ukrainiečiai.

Globos centras, kaip atskiras padalinys Šeimos ir vaiko gerovės centre, veiklą vykdo nuo 2018 m. Jo tikslas – užtikrinti, kad esamiems ir būsimiems globėjų (rūpintojų) ir įtėvių šeimoms ir jų vaikams būtų prieinama ir suteikiama reikalinga pagalba. Centras siūlo platų spektrą paslaugų, orientuotų į vaikus globojančias šeimas.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/globos-centras-%C5%BEengia-%C4%AF-5-uosius-veiklos-metus/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN