Tarptautinės kultūros dienos minėjimas Kelmės kultūros centre

Naujienos: Savivalda , 2024-04-16 11:20
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Šiandien, minint Tarptautinę kultūros dieną, Kelmės rajono savivaldybės meras Ildefonsas Petkevičius, Savivaldybės administracijos direktorė Danutė Laivienė ir Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja Sonata Venckienė sveikino į Kelmės kultūros centrą susirinkusius Kelmės rajono kultūros darbuotojus.

Kelmės rajono savivaldybės meras Ildefonsas Petkevičius už vadybinius ir profesinius gebėjimus kultūros ir meno srities veikloje pristatė padėką Linai Mikalajūnaitei, Kražių Motiejaus Kazimiero Sarbievijaus kultūros centro direktorei (padėką nedalyvavusiai direktorei perduos kolegės).

Kelmės rajono savivaldybės administracijos direktorė įteikė padėkas:

Dainorai Šidlauskienei, Kelmės rajono savivaldybės Žemaitės viešosios bibliotekos Lykšilio bibliotekos vyresniajai bibliotekininkei, Kultūros dienos proga už kūrybišką požiūrį aptarnaujant vartotojus, įdomių renginių organizavimą, aktyvų bendradarbiavimą su Lykšilio kaimo bendruomene, geranorišką pagalbą rengiant trečiąjį Kelmės kultūros ir istorijos žurnalo „Sietuvos“ numerį.

Birutei Paliulienei, Kelmės rajono savivaldybės Žemaitės viešosios bibliotekos Maironių bibliotekos vyresniajai bibliotekininkei, Kultūros dienos proga už kūrybišką požiūrį aptarnaujant vartotojus, renginių bei edukacijų organizavimą, informacinę ir kraštotyros veiklą.

Eugenijai Buivydienei, Kelmės kultūros centro Etninės kultūros ir tradicinių amatų skyriaus tradicinių amatų koordinatorei, Kultūros dienos proga už ilgametį profesionalaus meno, tautodailės ir tradicinių amatų puoselėjimą nuoširdžiai rengiant profesionalaus meno ir tautodailės parodas bei vadovavimą tęstiniam projektui „Tradicinių amatų dirbtuvės“.

Osvaldui Gerbeniui, Kelmės kultūros centro Etninės kultūros ir tradicinių amatų skyriaus folkloristui, Kultūros dienos proga už ilgametį etninės kultūros puoselėjimą, vadovaujant folkloro ansambliui „Taduja“, garsinant Kelmės krašto folklorą Lietuvoje ir užsienyje bei už sėkmingą vadovavimą tęstiniam projektui Žemaitijos regiono bandoninkų kursai.

Stasiui Butkui, Tytuvėnų kultūros centro Šedbarų skyriaus meno mėgėjų kolektyvo vadovui, Kultūros dienos proga už ilgametį darbą` kultūros srityje, puoselėjant krašto tradicijas bei telkiant bendruomenę kultūrinei veiklai.

Raimondai Leščauskytei, Kražių Motiejaus Kazimiero Sarbievijaus kultūros centro vyriausiajai specialistei, Kultūros dienos proga už nuoseklų darbą su jaunimu ir ilgalaikį sportinių iniciatyvų organizavimą Kražių miestelyje.

Vygantui Mažonui, Kražių Motiejaus Kazimiero Sarbievijaus kultūros centro muziejaus vedėjui, Kultūros dienos proga už Kražių Motiejaus Kazimiero Sarbievijaus kultūros centro muziejaus puoselėjimą, didelį indėlį kaupiant eksponatus bei informaciją apie Kražių krašto istoriją, juos pristatant lankytojams ir turistams.

Kultūros darbuotojus sveikino ir Kelmės rajono tarybos Švietimo, kultūros ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Vidimantas Parnarauskas bei komiteto narė Irena Janušienė, kurie už aktyvų kultūrinės veiklos puoselėjimą gėlių puokštę įteikė Užvenčio kultūros centro direktorei Odetai Kuličauskienei.

Po iškilmingų sveikinimų ir padėkų įteikimo kultūros darbuotojai buvo pakviesti išklausyti charizmatiškosios lektorės Lidijos Laurinčiukienės vedamo seminaro ,,Motyvacija ir savimotyvacija – kūrybiškumui, veiklumui, rezultatyvumui, bendrystei ir asmeninei sėkmei”.


šaltinis: https://www.kelme.lt/tarptautines-kulturos-dienos-minejimas-kelmes-kulturos-centre/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN